keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Raportti

Kaikki oli alkanut ilmeisesti jo virgin oilissa mihin tytöt olivat päätyneet. Kerrottakoon tässä, että Mari käy yleensä ulkona kahden tyttökaverinsa kanssa. Molemmat sinkkuja ja molemmat armottomia munahaukkoja. Parin tanssin ja drinkin jälkeen oli tyttöjen katseet alkaneet harhailla paikan miehissä ja jokainen oli iskenyt silmänsä sopivaan "kohteeseen". Yllättäen miesten kiinnostusta ei ollut vaikea herättää ja kohta jo kiehnättiinkin tanssilattialla. Marin valitseman miehen (sanotaan vaikka tästä eteenpäin Jari) kädet olivat olleet melko meneväistä sorttia ja ilmeisesti ennättäneet pikkuhousujen sisään jo tanssilattian puolella.

Tanssilattia on kuitenkin huono paikka harrastaa täysipainoista seksiä, joten Mari oli ehdottanut Jarille taksia kotiin ja tässä vaiheessa myös minä sain tekstiviestin siirtyä työhuoneeseen.
Taksimatka sujui kiimaisissa merkeissä ja taksikuskilla oli varmasti katsottavaa. Taisipa sitä muutaman kerran Marin tissi ja pikkaritkin vilahtaa taksikuskille ihmeteltäväksi.

Kotiin pästyään Mari oli johdattanut Jarin suoraan suihkuun, missä olikin hyökännyt suoraan Jarin kalun kimppuun. Arviolta 17cm paksua ja kovaa lihaa. Kalua ei tarvinnut juurikaan houkutella vaan se seisoi suoraan vasten vatsaa välittömästi. Hetken imettyään ja demostroituaan deep throat taitojaan (Marilla ei taida olla lainkaan kakomis refleksiä) olikin Jari jo valmista miestä ja lennätti ensimmäisen lastinsa suoraan Marin suuhun. Kilttinä tyttönä Mari luonnollisesti oli niellyt kaiken.

Suihkun jäleen he siirtyivät makuuhuoneeseen missä Mari asettui makaamaan selälleen sängylle ja käski Jaria imemään hänet kliimaksiin. Ja Jari teki työtä käskettyä. Tätä minä siis eilen ilmeisesti kuuntelin kun kuulin voihkimista ja vikinää "juuri noin, aaah tuntuu ihanalta".
Tietenkin pillun lipittely sai myös Jarin kalun uudelleen heräämään ja Marin ensimmäisen orgasmin jälkeen hän survaisi kalun kerralla suoraan syvälle Marin pilluun. Tässä vaiheessa Mari ei voinut kun huutaa suoraa huutoa.

Ensimmäinen laukeaminen oli vienyt pahimmat paineet pois Jarista, joten hän jaksoi ja jaksoi painaa ja Mari sai parikertaa panon aikana, kunnes Jari lennätti toisen lastinsa Marin sisään.

Aamulla Jari päätti vielä herättää marin hyväilemällä hänen rintoja ja pillua sekä lopulta työntymällä voimakkaasti takaapäin Marin pillun perukoille. Hän käänsi Marin vatsalleen ja pani rajusti mahallaan makaava Maria samalla kun Mari hieroi klitoristaan saaden jälleen uuden orgasmin. Lopulta Jarikin sai ruiskien jo kolmanne lastin Marin sisään.

Voittea arvata että minäkin tulin kovaa makuuhuoneen lattialle kun Mari istui edessäni nojatuolissa, hivellen turvonnutta pilluaan ja kertoen illan ja yön tapahtumista.


Ei kommentteja: